úterý 5. května 2015

Soutěž o krásné české hračky


Dnes vám s velkou radostí představuji soutěž, kterou jsem pro vás připravila ve spolupráci s firmou Heli. Jde o českého výrobce ručně šitých hraček s dlouholetou tradicí, které se vždy vyrábí přímo na objednávku zákazníka. Získáváte tak vždy jedinečný originál, který si zamiluje každé dítě. Jsem proto nadšená, že jsme vymysleli tuto soutěž pro vás, mé čtenáře.

A bez dalšího zdržování se tedy pojďme podívat, co a jak můžete vyhrát. Soutěž bude trvat přesně jeden týden a dva výherci získají tohoto krásného velkého kocoura Káju ;).

Jednoho kocoura získá první soutěžící, který splní správně všechny podmínky a druhého kocoura dostane náhodně vylosovaný soutěžící.

Podmínky soutěže jsou pouze tři, ale je třeba splnit všechny, abychom vás mohli zařadit do slosování. A co tedy musíte udělat? Je to hračka :)

1. Přihlásíte se na odběr novinek tohoto blogu přes váš e-mail.

2. Dáte lajk blogu na Facebooku přes tento odkaz - Mámou s úsměvem

3. Najdete TŘI symboly na webu Heli hraček, kdy na každém je jednoslovné heslo. Všechna tři slova, včetně vašeho jména a adresy zašlete na e-mail info@heli-hracky.cz. Zde je vzor toho, co budete hledat:



Jak vidíte, tak vám to zabere opravdu jen chvilku a můžete získat krásný dárek pro vaše dítě vnuka, neteř....
Takže přeji všem hodně štěstí a budu se těšit za týden!

2 komentáře: